Our updated Privacy Notice


Your privacy is important to us which is why we want to share our updated Privacy Notice. To give you more transparent and clear information on how we process your personal data, we have divided the Privacy Notice into different sections. In each chapter, we describe in more detail what personal data we have about you and how we use it. We have also increased the information on your rights, for example how to get access to your data and how you can request to terminate the usage of your data.


You can view our updated Privacy Notice here

Accept and Close

Newport Norse supports students’ school redecoration as part of £100k redevelopment

September 2018

When representatives from St Julien’s school’s student council, Pupil Voice, elected to take time out of their summer holidays to redecorate the girls’ changing rooms, Newport Norse were delighted support the initiative.

 

The girls’ changing rooms project was a priority of the Pupil Voice group, who were keen to increase awareness and encouragement aimed at getting more girls participating in physical education at school.  The group chose a graffiti theme and included inspirational quotes to motivate their classmates.

 

The volunteers’ project was implemented at the same time as an extensive, £100k programme of improvements was being carried out to the school site. 

 

With support from Welsh government funding, the programmed included the installation of new windows on the building’s west side, new seating areas and picnic bench-style. The school also now has a new CCTV system and now uses a new traffic management, visitor parking and a drop-off system.

 

Ryan Owen, estates and operations manager at St Julian’s School, said; “Massive thanks to the students involved, as well as the site staff and our external partners, including Newport Norse.”

 

The story was picked up by the local media. Click here to see more details:

 

http://www.southwalesargus.co.uk/news/16684286.st-julians-school-pupils-redecorate-changing-rooms-as-part-of-summer-refurbishments/